Returnare produselor

Returnarea produselor

Puteți returna încălțămintea, în 30 de zile calendaristice. Încălțămintea trebuie să fie în stare bună, nepurtată, însoțită  de factura aferentă, iar noi îți vom returna suma integrală pe care ai plătit-o pentru produs, în termen de 14 zile calendaristice de la înapoierea ei. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

Pentru returnarea unui produs, trebuie:

  1. Ambalarea încălțămintei într-un ambalaj corespunzător ( de preferat în cutia originală);
  2. Sunați la compania de curierat prin care ați primit coletul (Fan Courier) pentru a ridica coletul. Pe colet treceți următoarea adresă: Vicon Shoes, adresa str. Calea Bucovinei, nr. 11, Vicovu de Sus, Suceava, în atenția d-lui Gheorghe Bujdei.
  3. Returul trebuie anuntat și pe e-mail la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com, cu următoarele date: nume si prenume, contul bancar si banca sau alta metoda prin care doriti sa se faca plata.
Din momentul in care primim coletul, vă vom returna contravaloarea produsului (fara taxele de transport), în termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar. În cazul în care se dorește returnarea contravalorii produsului prin altă metodă, plata se va face în 14 zile calendaristice.
Costul transportului de retur este suportat de către client. 

 

În cazul în care doriți schimb de mărime sau produs ( încălțămintea trebuie să fie nepurtată):

  1. Sunați la compania de curierat prin care ați primit coletul (Fan Courier) pentru a ridica coletul. Pe colet treceți următoarea adresă: Vicon Shoes, adresa str. Calea Bucovinei, nr. 11, Vicovu de Sus, Suceava, în atenția d-lui Gheorghe Bujdei.
  2. Trimiteți un e-mail vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com, în care ne precizați codul și mărimea produsului pe care îl returnați și codul și mărimea produsului pe care îl doriți la schimb;
  3. După ce intrăm în posesia coletului anterior, vă vom trimite noua comandă.

Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com sau telefonic la numărul 0784 628 008 sau 0755 960 632 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00). Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

 

Adresa de returnare

Vicon Shoes, adresa strada Calea Bucovinei, nr. 11, Vicovu de Sus, judet Suceava, în atenția d-lui Bujdei Gheorghe

 

Nota: Nu uitati sa ne anuntati intentia dumneavoastra de retur, printr-un e-mail la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com