Returnare produselor

Returnarea produselor

Dacă, din orice motiv, dupa ce ați recepționat comanda, nu sunteți mulțumită de produsele primite, le puteți returna fără probleme. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Este necesar doar să ne anunțați de intenția dumeavoastră pe e-mail (vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com).

Potrivit legislației în vigoare (Ordonanță de urgență 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, aveți la dispoziție14 zile calendaristice de la primirea coletului, să ne anunțați despre intenția de a returna produsele.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării. Vă mulțumim!

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului: 1. Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.vicoveanu-incaltaminte-piele.ro. 2. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției). Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

 

Costuri de returnare: Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial, iar costul va fi suportat de către client. După ce ne inștiințați de intenția de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare. Dacă doriți să efectuați returul în alte condiții, dumneavoastră trebuie să achitați contravaloarea returnării.

Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com sau telefonic la numărul 0755960632 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 07.15 – 19.00). Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

 

Adresa retur

Strada Calea Bucovinei, nr. 11, Vicovu de Sus, Radauti, judet Suceava Bujdei Gheorghe