Politica de confidentialitate a datelor

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la vicoveanuincaltamintepiele(@)yahoo(.)com

Cine ești (suntem)

Site-ul vicoveanu-incaltaminte-piele.ro (denumit in continuare „acest site”) este administrat de proprietarul sau, SC Vicon Shoes S.R.L. (denumit in continuare „Vanzatorul”), cu sediul social in Vicovu de Sus, strada Calea Bucovinei, nr. 11 C, Radauti, Suceava , CIF 38300064, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J33/1706/2017, telefon 0755960632, adresa de e-mail: vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com

Vicon Shoes acorda o importanta deosebita securitatii informatiilor dumneavoastra. Protectia datelor dvs. cu caracter personal este foarte importanta, astfel ca protectia datelor si a confidentialitatii reprezinta o prioritate pentru noi. Procesarea Datelor de catre Vicon Shoes se realizeaza in acord cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, precum si a legislatiei nationale aplicabile.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Puteti utiliza site-ul nostru fara sa dezvaluiti datele dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, in cazul in care doriti sa comandati produse online, sa primiti newsletter-ele noastre sau sa ne contactati din orice motiv, va trebui sa ne furnizati datele personale in timpul procesului de inregistrare.

Pe acest site si pe paginile de pe retelele sociale ale Vanzatorului sunt colectate urmatoarele date personale ale Cumparatorilor si ale Utilizatorilor care aleg sa isi deschida cont sau care trimit informatii prin formularele de contact online ori prin aplicatiile de chat, sau care lasa comentarii la postarile din paginile de pe retelele sociale:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de facturare
  • Adresa de livrare
  • Codul IBAN al contului bancar pentru cumparatorii persoane fizice care aleg viramentul ca modalitate de rambursare a banilor pentru produsele returnate
  • Numarul de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa IP de pe care au accesat acest site
Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact
Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Analitice

De asemenea, utilizam Google Analytics pentru a analiza informatia furnizata de catre utilizatorii site-ului. Aceste informatii ne permit sa intelegem mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il folosesc. Nu este inclusa nicio informatie de identificare personala in acest tip de raport. Nu utilizam cookie-uri pentru a colecta date personale si nu folosim tehnologia care conecteaza informatiile colectate prin cookie-uri de datele utilizatorilor site-ului nostru. Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor și statisticile privind utilizarea via Google Analytics pe site-ul nostru web, precum și modul in care puteti sa nu optati pentru diferite tipuri de prelucrare, dezactivarea stocarii cookie-urilor sau inlaturarea cookie-urilor inregistrate, va rugam sa vedeti Politica noastra de utilizare a cookie-urilor.

Newsletter

Puteti sa va abonati la serviciul nostru de transmitere prin e-mail a newsletter-ului, prin furnizarea unei adrese de e-mail valide la care sa va fie transmise comunicarile, in sectiunea ”Newsletter” de pe site-ul nostru. Puteti sa va dezabonati in orice moment prin transmiterea unui e-mail la  vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com cu solicitarea de dezabonare sau accesând link-ul dedicat existent la sfârșitul fiecărui newsletter. Dezabonarea nu va afecta legalitatea prelucrării, conform consimțământului acordat înaintea retragerii.

Cu cine partajăm datele tale

Urmatoarele date personale colectate pe acest site sunt transmise exclusiv tertilor care au incheiate contracte de prestari servicii de curierat cu Vanzatorul, cu scopul de a expedia Cumparatorului Bunurile din Comanda:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de livrare
  • Numarul de telefon, adresa de e-mail

Urmatoarele date personale colectate pe acest site sunt transmise exclusiv tertilor care au incheiate contracte de prestari servicii financiar-bancare cu Vanzatorul, cu scopul de a rambursa banii pentru produsele returnate catre cumparatorul persoana fizica ce alege viramentul bancar:

  • Numele si prenumele
  • Codul IBAN al contului bancar

Urmatoarele date personale colectate pe acest site sunt transmise exclusiv tertilor care presteaza servicii non-bancare de transfer bani, cu scopul de a rambursa banii pentru produsele returnate catre cumparatorul persoana fizica ce alege aceasta modalitate:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de livrare
  • Numarul de telefon, adresa de e-mail

Urmatoarele date personale colectate pe acest site sunt transmise exclusiv tertilor care au incheiate contracte de prestari servicii de contabilitate cu Vanzatorul, cu scopul de conformare cu legislatia in domeniu:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de facturare

Protectia si durata de stocare a acestor date personale transmise astfel cade in sarcina exclusiva a respectivilor terti.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Eventualele date colectate astfel sunt stocate si prelucrate in conformitate cu politicile proprii ale companiilor care detin respectivele site-uri web si pot fi transferate către țări din afara SEE.

Prin folosirea icon-urilor de distribuire pe social media puse la dispozitie pe paginile din acest site, utilizatorii transmit catre respectivele retele sociale date care sunt stocate si prelucrate in conformitate cu politicile proprii ale acelor companii si care pot fi transferate către țări din afara SEE.

Comentariile, recenziile si solicitarile trimise prin formularele de contact online de catre Utilizatori pe acest site sunt supuse verificarii printr-un serviciu automat de detectare a spamului, iar metadatele acestora pot fi transferate către țări din afara SEE.

De asemenea, Vanzatorul va transmite la solicitarea organelor de drept abilitate prin lege toate datele personale colectate pe acest site de care au nevoie acestea.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea VICON SHOES SRL o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective;

– dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către VICON SHOES SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; VICON SHOES SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea VICON SHOES SRL ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar VICON SHOES SRL are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine VICON SHOES SRL în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; VICON SHOES SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea VICON SHOES SRL restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite VICON SHOES SRL să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) VICON SHOES SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale VICON SHOES SRL prevalează asupra drepturilor Dvs.; VICON SHOES SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către VICON SHOES SRL, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la VICON SHOES SRL la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

– dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;

– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

– dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de VICON SHOES pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

In cazul in care aveti intrebari despre modul in care prelucram informatiile personale sau daca doriti sa exercitati vreunul dintre drepturile antetior mentionate in prezenta Politica de confidentialitate, va rugam sa ne transmiteti o cerere la adresa de e-mail vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Colectarea datelor personale pe acest site se face prin conexiune de internet criptată cu ajutorul unui certificat SSL. Accesul în contul propriu de pe acest site se face pe baza de user și parola a căror alegere cade în sarcina exclusivă a utilizatorului.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Încălcarea securității datelor, fie și doar potențială este semnalată automat prin e-mail către administratorul site-ului de către modulul de securitate Wordfence și de către mecanisme interne oferite de platforma WordPress. Raportarea include și adresa IP, care face parte din categoria datelor personale deoarece poate fi folosită la identificarea utilizatorului.

De la care părți terțe primim date

Nu folosim și nu primim date despre utilizatori de la agenții de publicitate sau de la alte părți terțe.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Nu facem profile sau segmentări automate pe baza datelor colectate, doar interpretări și raportări asupra utilizării site-ului, toate acestea fiind făcute cu intervenție umană.

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

Aceasta nu este o afacere controlată de guvern.